שיעורי גיטרה לילדים ונוער
צרו קשר ונחזור אליכם בהקדם


רוצים ללמוד לנגן בגיטרה עם מורה מקצועי, לקבל יחס אישי וליווי צמוד, להתפתח ולהביא את היכולות שלכם לידי ביטוי?
שיעורי גיטרה למתחילים\מתקדמים, באווירה משפחתית, חמה ומקצועית. יחס אישי ותכנית לימוד המותאמת אישית לפי צרכי התלמיד בהתאם לרמה, גיל, טעם אישי וכו'.
אנחנו יודעים מה התלמיד צריך ומה ההורים רוצים.
אנחנו נעזור לתלמיד להצליח ולהביא לידי ביטוי את הכישורים והיכולות שלו – אתם לא צריכים לדאוג לזה. הכל קרוב לבית ונח לתלמיד (ולהורה) – מקסימום נוחות ומינימום התעסקות. רק למידה והנאה.
השיעורים מתאימים לילדים ונוער, מתחילים או מתקדמים אשר רוצים להפיק את ההנאה והסיפוק האדירים שבנגינה בגיטרה.
בנוסף לשיעורים, תלמידינו משתלבים בסדנאות מקצועיות, שיעורי גיטרה חשמלית, פעילויות הקיץ, להקות נוער, הקלטות אולפן, שיעורי העשרה מיוחדים ועוד.
במסגרת השיעורים הקבוצתיים לומדים לנגן עם נגנים אחרים ומול אנשים – אספקט חשוב מאוד לכישורי הנגינה ולביטחון העצמי של כל נגן.
השיעורים מתקיימים באווירה חמה ומשפחתית, עם יחס אישי ותכנית וקצב לימוד המותאמים אישית עבור כל תלמיד.
אין ספק שהיתרונות בלימוד נגינה הם עצומים. ההתרגשות, הגאווה והסיפוק של התלמיד (וסביבתו) מהנגינה היא תמיד דבר מיוחד, כמו גם ההתפתחות האישית הקשורה לאופי, ריכוז וקשב, משמעת עצמית, התמדה וכו'.

בואו נדבר קצת על למידה בקבוצה...
יכול מאוד להיות שזה נשמע קצת שונה, מוזר, חדש או אפילו מרתיע.
למה ללמוד בקבוצה? למה לא בשיעור פרטי ?
ללמידה בקבוצה יש יתרונות רבים ומגוונים. הנה כמה מהם:
- יותר כיף וחוויתי ללמוד בקבוצה עם עוד חברים חדשים (גם אם בהתחלה לא כ"כ מכירים אותם), וכשכיף ללמוד – קל להתמיד, ועם ההתמדה באה ההצלחה.
- הקבוצה משמשת גם כמעין "קבוצת תמיכה". כשתלמיד רואה את מי שלידו מתמודד עם אותם קשיים ומצליח, זה מאוד דוחף ומדרבן את התלמיד ומחזק את האמונה ביכולותיו.
- הסביבה הקבוצתית מאוד מעודדת אווירה של למידה, שיתוף, ולמידה האחד מהשני. זהו מכפיל כח משמעותי ששיעורים פרטיים פשוט לא יכולים לתת לכם.
- כשמתרגלים לנגן מול אחרים, הביטחון העצמי גדל, לא נעשים ביישנים עם הגיטרה ולא חוששים לנגן מול אחרים.
- אספקט מאוד חשוב ומשמעותי בלימוד נגינה הוא ללמוד ולהתנסות בנגינה עם נגנים אחרים.
- זה תורם רבות ליכולת ההשבה, ההתמצאות, היצירתיות, הביטחון, היכולות להתאים את הנגינה לפי הצורך ולהשתלב. זהו יתרון עצום שיש לשיעורים הקבוצתיים להציע.
גם אם יש קצת חששות בהתחלה מלמידה בקבוצה, הניסיון אומר שהחששות האלה נעלמים מהר מאוד, מיד ברגע שמתחילים לנגן ולהתרכז בלמידה ובמוסיקה…
לרוב, הלמידה בקבוצה יעילה ומועילה הרבה יותר מהלמידה בשיעור פרטי.
במטמון מוסיקה אנחנו מאמינים שמורה לגיטרה הוא הרבה יותר מרק מורה לגיטרה. הוא חונך, מאמן, מתרגל, קואצ'ר ודמות משמעותית בעיניי התלמיד, ולכן אנחנו מתאמצים תמיד למלא את תפקידינו נאמנה כדי לספק לתלמיד את כל צרכיו.

עופרי פלינט בקטע מקורי
אם אתם הורים לילדים ששוקלים ללמוד לנגן בגיטרה, כדאי שתדעו שהתועלות מלימודי נגינה הן רבות ומשמעותיות. ע"י לימוד נגינה הילד מפתח את יכולותיו הקוגנטיביות, הרגשיות והחברתיות, כמו גם תכונות אופי חיוביות. לימוד במסגרת המתאימה יעודד חיזוק יכולות אלה וישים דגש על צרכיו האישיים של ילדכם ויאפשר לו להתפתח בכיוון הנכון עבורו, עם מירב תשומת הלב והמקצועיות הדרושים.

השיעורים מתקיימים ברובם בקבוצות קטנות בישובים שונים ברחבי עמק יזרעאל. ללמידה בקבוצה יתרונות רבים והיא מאפשרת לתלמיד לשאוב עידוד מתלמידים נוספים, לחזק את הביטחון העצמי של נגינה מול אחרים ולפתח את כישורי הנגינה עם נגנים אחרים ואת יכולות ההקשבה. למידה בקבוצה היא גם חווייתית יותר עבור התלמיד, מעודדת התמדה לאורך זמן ויוצאת תחרותיות בריאה. למרות שהלמידה היא בקבוצה, כל תלמיד מתקדם בקצב הנכון בשבילו ואינו תלוי בשאר חברי הקבוצה.

מה לומדים ?

ילדים ונוער מכיתה ד' ומעלה
תלמידים בגילאים אלה לומדים את כל מה שצריך ע"מ להיות נגנים מצויינים, כאשר המטרה היא לתת להם את הכלים ללמוד לבד לנגן כל שיר שירצו.
אנו שמים דגש על טכניקה נכונה, נגינת אקורדים, קצב, מקצבים ופריטות שונות (ארפג'יו), אילתור, יצירתיות, הבנה תיאורטית מעמיקה, נגינת סולו ועוד.
בנוסף, ניתן דגש מיוחד לצד המנטאלי של תהליך הלמידה, כולל אופן התרגול, התמודדות עם קשיים, התמדה, גישה נכונה וכו'.
בסדנאות העשרה מקצועיות במהלך השנה התלמידים מתנסים בנגינה בגיטרה חשמלית, גיטרה בס, תופים וכו', נחשפים לסביבת אולפן, נגינה בלהקה ועוד.
ילדים בכיתות א'-ג'
בגילאים הצעירים יותר זה קצת יותר קשה ללמוד לנגן בגיטרה, וגם המטרות הן שונות.
המטרות העיקריות בגיל זה הן לחזק את הקשר של התלמיד לכלי הנגינה, לצבור ביטחון ותחושת מסוגלות, לאהוב את הנגינה ותהליך הלמידה, ועל הדרך גם להכיר את עולם התווים, לפתח בסיס נכון וטכניקה בסיסית טובה.
חשוב מאוד בגיל הזה לא ליצור חוויה שלילית של אי הנאה או אי הצלחה ובכך לפגוע ברצון המבורך ללמוד לנגן.
השיעורים לגיל הצעיר הם יותר חווייתיים, ומשלבים למידה בדגש על הנאה.
במקביל, במהלך השיעורים ובסדנאות העשרה מיוחדות במהלך השנה, התלמידים מתנסים בנגינה בגיטרה חשמלית, גיטרה בס, תופים וכו', נחשפים לסביבת אולפן, נגינה בלהקה ועוד.


יש לכם עוד שאלות ? אתם מוזמנים ליצור קשר ונענה על כל שאלה.
יותר מזה, אתם מוזמנים להגיע ל שיעור ניסיון חינם ללא כל התחייבות כדי לראות ולהתנסות.
מספר המקומות בכל קבוצה מוגבל – כך שכדאי להזדרז.
מטמון מוסיקה: 077-7990989
דוא"ל: [email protected]